Interesse in IKC Ontdekking?

Heeft u na het kennismakingsgesprek en de rondleiding besloten dat u uw kind graag onderwijs laat volgen op de Ontdekking? Vul dan onderstaand interesseformulier online in. U ontvangt via de mail een bevestiging van ontvangst van dit ingevulde interesseformulier. Wij zijn dan op de hoogte van uw wens en nemen uw kind in principe op in de planning

Wanneer uw kind 3 jaar en 9 maanden is, ontvangt u vervolgens van ons het aanmeldformulier. Aan de hand van de informatie van het aanmeldformulier voeren wij graag een intakegesprek met u over de ontwikkeling van uw kind. Ook onderzoeken wij dan of er extra ondersteuning nodig is om als school in voldoende mate tegemoet te kunnen komen aan de onderwijsbehoeften van uw kind. 

Wanneer er geen bijzonderheden zijn n.a.v. het aanmeldformulier en het intakegesprek, ontvangt u vervolgens het inschrijfformulier waarmee uw kind definitief wordt ingeschreven. Bij bijzonderheden bespreken we samen met u als ouders welke eventuele vervolgstappen van toepassing zijn.

Bedankt voor uw interesse in ons IKC!

Vul het interesseformulier in

Personalia leerling

Voornaam of voornamen
Geslacht*
Geboortedatum
Datum in Nederland
Geheim telefoonnummer (Optioneel)

Broers en zussen

Broer of zus 1 zelfde school? (Optioneel)
Broer of zus 2 zelfde school? (Optioneel)
Broer of zus 3 zelfde school? (Optioneel)
Broer of zus 4 zelfde school? (Optioneel)

Personalia verzorger 1

Aanhef*
Geheim telefoonnummer (Optioneel)

Personalia verzorger 2

Aanhef*
Geheim telefoonnummer (Optioneel)
Heb je al een rondleiding gehad op ons IKC?*
Bij 3 jaar en 9 maanden krijgt u het aanmeldformulier van ons toegestuurd. Met deze informatie kan de school onderzoeken of er extra ondersteuning nodig is. Ouders hebben hierin informatieplicht. Als er geen extra ondersteuning nodig is kan de leerling kan worden ingeschreven. Als de informatie daar aanleiding voor geeft, kan de school onderzoeken of de leerling extra ondersteuning nodig heeft en vervolgens te bepalen of de ondersteuning past binnen de basisondersteuning van school. De intern begeleider neemt dan contact met u op om te kijken hoe we verder gaan.

Met vriendelijke groet,

team IKC Ontdekking

Je bericht is succesvol verzonden

Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Je bent nog een paar velden vergeten, check je ze nog even?