IRIS Kindcentrum Ontdekking biedt peuteropvang, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantie-opvang in het pand van IKC Ontdekking midden in de karakteristieke wijk Brunnepe in Kampen.

Openingstijden
De voorschoolse opvang is open van maandag tot en met vrijdag, van 7.00 tot 8.25 uur. Naschoolse opvang is er van maandag tot en met vrijdag, van 14.30 tot 18.30 uur. Woensdag van 12.30 tot 18.30 uur en op vrijdag voor groep 1, 2 en 3 van 12.00 tot 18.30 uur.

Buiten spelen
Kinderen waarvan de ouders/verzorgers een toestemmingsformulier hebben ondertekend, krijgen de mogelijkheid om buiten op het speelplein te spelen zonder direct toezicht. Daarnaast bieden we een gevarieerd scala aan buitenactiviteiten aan, zoals spelletjes, sporten en ontdekkingstochten in de natuur, onder ons toezicht.

Gezellig speellokaal
Op onze locatie is het heerlijk spelen en ontspannen. Ook het speellokaal wordt graag gebruikt. Hier hebben ze alle ruimte om te bewegen of leuke spelletjes te doen. De kinderen genieten daar enorm van.

Activiteiten
Elke maand is er een ander thema. De activiteiten die bij het thema horen kunnen kinderen zelf uitkiezen. Bijvoorbeeld een bakactiviteit of iets knutselen. 

Kiezen voor IKC Ontdekking

Daarom opvang bij ons

Wij zien elke kinderfase als een prachtige periode, waarin iemand mag groeien, beleven en ontdekken. Het thuisgevoel dat kinderen bij ons ervaren, is hiervoor een stevige basis. Op de website van IRIS Opvang lees je er meer over.

Kom je een keer
bij ons kijken?